Az onlinesakk.hu weboldal jogi nyilatkozata

Weboldalunkat Ön mindenféle személyes adat megadása nélkül böngészheti. Az oldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges.

Lehetőséget nyújtunk hírlevélre való feliratkozásra is. Az itt megadott e-mail címeket kizárólag a hírlevél küldésére használjuk fel, harmadik személy részére semmilyen adatot nem szolgáltatunk. További információkat az adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.


Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, vagy az abból fakadó egyes kérdések tekintetében az üzemeltető kijelenti, hogy sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal.


A Weboldalt igénybevevő felhasználó elfogadja, hogy a Weboldal oldalain reklámanyagok jelennek meg. Az onlinesakk.hu értékesítési tevékenységet nem folytat. Az üzemeltető a Weboldal oldalain megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.


Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Weboldal bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Weboldal forráskódja, beleértve grafikai megjelenését és szerkezeti felépítését, az üzemeltető tulajdonában állnak. A weboldal részben vagy egészben sem másolható, módosítható, terjeszthető vagy értékesíthető az Üzemeltető előzetes és írásos beleegyezése nélkül, annak ellenére, hogy az oldal részletei letölthetőek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem kereskedelmi célú felhasználásra.


Ezen feltételek a jelen weboldal használatának feltételei, melyeket minden felhasználó a Weboldal használatbavételével tudomásul vesz. A Weboldal szerkesztőinek joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követően a Weboldal használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.